تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
خرید اینترنتی ابزار دستی

خرید اینترنتی ابزار دستی
 
آشنایی با برند های مطرح ابزار دستی در دکتر ابزار

خرید بهترین ابزارآلات برند هنس از دکتر ابزار

فروشگاه اینترنتی دکتر ابزار یکی از فروشگاه های ارائه کننده انواع مختلف ابزارآلات دستی می باشد.این مجموعه درتلاش است تا با ارائه بهترین محصولات از برترین برندهای مطرح جهان نظر مشتریان را به سوی خود جلب نماید.گروه دکتر ابزار دارای قوی ترین واحد فروش و تخصصی ترین مشاوران ابزارآلات صنعتی بوده و قابلیت های انحصاری نظیر مشاوره تخصصی و مقایسه فنی را برای کاربران خود فراهم آورده است. مورد زیر از جمله خدمات ارائه شده فروشگاه دکتر ابزار می باشد:

  • راهنمایی لازم جهت طریقه کارکرد و نگهداری از ابزارآلات هنس
  • ارائه مشاوره تخصصی رایگان به مشتریان عزیز
  • ارائه مشاوره فنی جهت انتخاب مناسب ترین ابزار در حوزه کاری هر مشتری
  • ارائه محصولات همراه با برگه گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
  • ارسال ابزارآلات مشتریان به صورت کاملا سالم در مدت زمان کوتاه به تمامی نقاط کشور
  • ارسال محصول از ظریق  روش های مختلفی مانند پست، تیپاکس،باربری
  • عرضه محصولات با کیفیت و مقرون به صرفه به وسیله حذف واسطه ها
  • بیان شرایط گارانتی محصول و عوامل خارج از گارانتی بودن

 

ابزارآلات هنس

تاسیس شرکت هنس 

شرکت هنس ازجمله تولید کنندگان فعال در حوزه ابزارآلات دستی بوده و در سال 1973 شروع به فعالیت کرد. این شرکت با سابقه درخشان 40 ساله خود ابزارآلاتی مطابق با استاندارد های آلمان طراحی و تولید میکند و به همین دلیل موفق به دریافت گواهینامه ISO 9001 در سال 2005 شد.این شرکت تایوانی ابزارآلات را خود طبق نیازهای مشتریان و به بهترین کیفیت تولید کرده و به همین جهت طرفداران زیادی دارد چراکه این محصولات مناسب مصارف خانگی و صنعتی بوده و از قیمت مناسبی نیز برخوردار می باشد.از جمله محصولات این شرکت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع آچار
  • جعبه ابزار
  • انواع چکش
  • انواع انبردست
  • انواع ابزارآلات برش
  • انواع پیچ و پیچگوشتی
  • انواع سوکت و ضربه گیر


نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 26 تير 1398 توسط دکتر ابزار

آشنایی با انواع مختلف ابزارهای بادی

یکی از پرکاربردترین ابزار در دنیای ابزارآلات صنعتی،ابزارهای بادی می باشند که با عنوان ابزار پنوماتیک نیز شناخته شده هستند.ابزارآلات بادی از نظر منبع تغذیه ایی که دارند به دو دسته تقسیم می شوند.در دسته اول ابزارهایی وجود دارند که از طریق موتورهای باد تغذیه می کنند و از ابزارهای متداول بادی می باشند.در دسته دوم ابزار آلات بادی وجود دارند که از طریق مخزن کوچکی از دی اکسید کربن تغذیه می کنند.ابزارهای بادی نسبت به ابزارهای برقی قدرتمند تر و ایمن تر می باشند و  علی رقم اندازه کوچکتر و ظاهر ظریف تری که دارند، می توانند کار ابزار های برقی را انجام دهند.فروشگاه اینترنتی دکتر ابزار با بیش از 50 سال سابقه ارائه دهنده انواع ابزار بادی می باشد.کاربران گرامی نیز در این وب سایت تخصصی این امکان را دارند تا ویژگی های مهم ابزارهای بادی نظیر سرعت آزاد،قدرت،فشار هوا و مصرف هوا را در انواع مختلف ابزار بادی مقایسه کرده و با دریافت خدمات مشاوره قبل از خرید از فروشگاه دکتر ابزار بهترین خرید را داشته باشند.

شبکه اجتماعی فروشگاه ابزارآلات دکتر ابزار

فروشگاه ابزار فرامرز از جمله فروشگاه هایی می باشد که در حوزه ابزار و یراق، تامین کننده تجهیزات کارخانجات،صنایع پتروشیمی،نفت و گاز،کارگاه های ساختمانی همکاران گرامی بوده استواین فروشگاه با برخورداری از 30 سال سابقه در زمینه تامین و دارا بودن 2 شعبه فروشگاهی،هم اکنون با وب سایت تخصصی دکتر ابزار،(www.doctorabzar.com) شروع به همکاری کرده است و سعی میکند بهترین و مناسب ترین خدمات را به کاربران محترم ارائه دهد.همچنین برای زیر ساخت دکتر ابزار و به جهت لینک سازی از بستر جیمدو استفاده شده است.این مجموعه عرضه کننده بهترین و متنوع ترین محصولات از مطرح ترین برندهای معتبر از قبیل لوازم و تجهیزات ساختمانی،ابزارآلات برقی،شارژی،بنزینی، نجاری،تجهیزات جوش و برش،یراق آلات ساختمانی،تجهیزات ایمنی و...  بوده و همواره تلاش می کند تا محصولات را با بهترین کیفیت و قیمت در بازار عرضه نماید.



نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 23 مرداد 1398 توسط دکتر ابزار

معرفی آچار گشتاور سنج

آچار گشتاور سنج با عنوان هایی نظیر آچار ترکمتر،آچار تورک،آچار ترک و ترکرنچ نیز شناخته شده است.این ابزار به منظور اطلاع از میزان سفت شدن پیچ و مهره ها مورد استفاده قرار می گیرد.اتصال قطعات دستگاه‌ها و ماشین آلات صنعتی توسط پیچ و مهره  انجام می شود.پیچ‌های مورد استفاده نسبت به کاربرد و قابلیتی که دارند،از گشتاور معینی برخوردار هستند که میزان گشتاور، توسط طراح ماشین آلات محاسبه می شود.عدد محاسبه شده مناسب‌ترین گشتاوری می باشد که می توان به پیچ ها اعمال نمود.عمده کاربرد آچارهای گشتاور سنج برای اتصال قطعات ماشین آلات می باشد،اما در کارهایی که نیاز به اعمال مقدار مشخصی گشتاور بر روی پیچ یا مهره می باشد نیز می توان از این آچار استفاده کرد.در واقع این آچار ا سفت شدن بیش از حد و شل بسته شدن پیچ و مهر ها جلوگیری میکند و یک مقدار معین برای بسته شدن پیچ ها تعیین می نماید.چنانچه نیروی گشتاور جهت سفت کردن یک پیچ کمتر از میزان مورد نظر باشد،بتدریج پیچ شل می شود و اگر گشتاور اعمالی بیش از حد مورد نیاز باشد،قطعات متصل به هم از یکدیگر جدا می شوند.در این صورت  لازم است برای سفت کردن اتصالات از آچار گشتاور سنج استفاده شود.حوزه کاری این ابزار در صنایع و مشاغل مختلفی مانند صنعت خودرو می باشد و در این صنعت جهت تامین ایمنی افراد،لازم است برای همه اتصالات خوردو از نیروی گشتاور معینی استفاده شود.

 

کاربرد آچار گشتاور سنج

انواع مختلف آچار گشتاور سنج

آچار گشتاور سنج براساس نحوه کاربرد و قابلیت هایی که دارند در انواع مختلف با سایزهای متنوع تولید شده اند.اما تفاوت اصلی بین تمامی آنها شیوه مشخص کردن گشتاور و سهولت در کاربری است.دسته بندی این آچار ها به طور کلی به صورت زیر می باشد:

  • دستی Torque wrenches
  • برقی Electric Torque Wrenched
  • هیدرولیکی Hydraulic Torque Wrenches
  • بادی یا پنوماتیک Pneumatic Torque wrenches

انواع آچار گشتاور سنج دستی

آچار گشتاور سنج دستی، خود به دسته های مختلفی تقسیم می شود که در قسمت زیر شرح داده شده است:

  • ساعتی Dial
  • دیجیتال Digital
  • تقه ای Click type
  • شاهینی Beam Style
  • اسلیپری Slip Torque Wrench
  • کمرشکن Break-Over Torque Wrench
  • قابل تعویض Detachable / Interchangeable Head Torque Wrench


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 17 تير 1399 توسط دکتر ابزار

معرفی اره زنجیری و تاریخچه آن

اره زنجیری که با نام های دیگری مانند اره برقی یا اره موتوری نیز شناخته شده اند،دستگاهی است که اغلب از طریق یک موتور دو زمانه کار می کند.اره زنجیری های موجود در بازار دو دو نوع برقی و بنزینی تولید شده اند.از این دستگاه برای بریدن درختان، هرس درختان و یا تهیه هیزم استفاده شده و نوع عملکرد آن اینگونه است که دندانه های اره به صورت یک زنجیر به یک محور دورانی متصل شده و با گردش موتور، زنجیر اره کردن را شروع میکند.اره زنجیری توسط دو دکتر اسکاتلندی به نام های جان آیتکن(John Aitken) و جیمز جفری (James Jeffray) در اواخر قرن هجدهم میلادی اختراع شد. در ابتدا از این دستگاه جهت جراحی لگن و خارج کردن استخوان از بدن بیمار استفاده میشد. نوع ابتدایی این دستگاه دارای یک زنجیر ریز و دندانه داری بود که قسمت مقعر جلوی آن، برش را انجام می داد.این دستگاه در قرن نوزدهم نیز در جراحی ها مورد استفاده قرار می گرفت و به عنوان یک ابزار پزشکی در حدود سال ۱۹۳۰ میلادی توسط یک ارتوپد آلمانی به نام برنارد حین(Bernard Heine) ساخته شد. نام این  ابزار Osteotome بود و دارای زنجیر با دندانه های بسیار ریز و کوچک متصل به هم بود. زنجیر این ابزار از طریق یک اهرم دستی که به چرخ دنده متصل بود، حول تیغه چرخانده می شد. این دستگاه نیز کاربرد پزشکی داشت و برای برش استخوان مورد استفاده قرار می گرفت.

کاربرد اره زنجیری



نوشته شده در تاريخ سه شنبه 17 تير 1399 توسط دکتر ابزار

مهم ترین ویژگی های دستگاه علف زن ایده آل

اگر همچنان از داس، اره ،قیچی،چاقو و لوازم سنتی و قدیمی برای هرس و اصلاح گیاهان استفاده می نمایید، پیشنهاد می شود تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با علف زن یا داس موتوری یا برقی آشنا شوید. این دستگاه جهت سهولت در انجام کارهای باغبانی و کشاورزی تولید شده است.
دستگاه علف زن در گروه ابزار باغبانی قرار داشته و منظبق با تکنولوژی های پیشرفته طراحی و تولید شده است. این دستگاه انجام کارها سهولت بخشیده است. برای خرید یک علف زن با کیفیت لازم است در ابتدا با ویژگی های و شیوه عملکرد آن آشنا شوید. 

نکات طلایی درباره خرید بهترین علف زن

براش کاتر یا همان داس موتوری یک موتور بنزینی یا برقی دارند که وظیفه هرس و اصلاح علف های هرز و کوتاهی چمن باغ ها را بر عهده دارند. این دستگاه دارای دو نوع زیر می باشد:

  • علف تراش حرفه ای: چند منظوره بوده و قادر به نصب انواع تیغه و الحاقیات می باشد.
  • حاشیه زن : تک منظوره بوده و با با نام های داس برقی یا بنزینی شناخته شده است.

در این بخش به منظور آشنایی شما با این ابزار حرفه ایی، قسمت های مختلف آن شرح داده شده است. یک دستگاه علف زن از قسمت های زیر تشکیل شده است:

  • موتور

موتور، مهم ترین بخش دستگاه علف زن می باشد. علف زن های برقی و بنزینی، دارای موتورهای دو زمانه و چهار زمانه می باشند. لازم است بدانید که با افزایش میزان قدرت موتور ، دستگاه از قدرت و توان بیشتری برای برش بهره مند می شود.

  • لوله واسط

طراحی ساخت علف زن ها به دو صورت دوشی یا پشتی می باشد. پس در نتیجه طول و نوع لوله واسط دستگاه با توجه به نوع کاربری دستگاه، متغیر است.

  • دسته

دستگاه های علف زن به صورت مدل های مختلفی مانند تک دسته، دایره ای یا حلقه ای، دسته دوچرخه ای و … طراحی و ساخته شده اند.

  • تیغه یا توپی نخ

تیغه دستگاه نیز دارای مدل های مختلفی است که همراه با لوازم جانبی متنوعی ارائه می شوند. در این قسمت دو نوع از این لوازم جانبی را معرفی می نماییم:

تیغه: مجهز به دو تا هشت پره جهت هرس و برش انواع علف می باشد. تیغه های دندانه دار نیز از ۳۶ تا ۱۰۰ دندانه برخوردار بوده و در دو نوع ساده و الماسه دار ساخته می شوند.

توپی نخ: توپی نخ مدل های مختلفی مانند نخ گرد (یا ساده)، مربعی، تیتانیوم یا مغزدار و … دارند.

  • سایر: همانگونه که در بالا اشاره کردیم، بعضی از دستگاه های چندمنظوره، دارای لوازم دیگری مانند کولتیواتور  زیتون چین، شمشادزن، برش چمن زن، اره شاخه بر و …می باشند.

چنانچه محصولی با کیفیت می خواهید که مطابق با نیازتان باشید، پیسنهاد میکنیم قبل از نتخاب و خرید، به موارد زیر توجه کنید:

  • توان موتور 

همانطور که در بخش بالا اشاره شد، موتور مهم ترین بحش این دستگاه است. قدرت دستگاه هرچه بیشتر شود، میزان کارایی آن نیز افزایش می یابد. موتورهای دو زمانه در مقایسه با موتورهای چهار زمانه در حین کار صدای بیشتری تولید می نمایند اما دارای دور اولیه و قدرت بیشتری هستند.

  • مدت زمان استفاده

برخی از علف زن ها به علت دارا بودن سیستم خنک کننده قدرتمند و  نوع آلیاژ ساخت ، قادر هستند تا مدت زمان بیشتری مورد استفاده قرار گیرند. این مساله نیز باعث کمتر شدن زمان استراحت دستگاه می شود.
علت اینکه برخی از علف زن ها عملکرد چند منظوره دارند، این می باشد که می توان از آنها برای شمشاد زنی، شاخه زنی، تیغه سه پره و … استفاده کرد.

  • مساحت باغ 

با افزایش مساحت باغ، می بایست دستگاهی قدرتمندتر و با کیفیت بالاتری تهیه نمایید.

  • صدای دستگاه

در موقع انتخاب این نوع از ابزارهای باغبانیبهتر است این را بدانید که آیا میزان صدای دستگاه عامل محدود کننده می باشد یا خیر؟ به طور مثال دستگاه های چهار زمانه مناسب کوتاه کردن علف های باغ یا محیط هایی با مساحت بالا می باشد. این نوع دستگاه مدت زمان بیشتری استفاده قرار می گیرد  و صدای کمتری نیز در حین کار تولید می کند.

  • خدمات پس از فروش

از موارد قابل توجه در خرید بهترین علف زن، دارا بودن خدمات پس از فروش و تامین قطعات و لوازم آن در بازار می باشد. به همین دلیل توصیه می شود دستگاه انتخابی شما دارای خدمات پس از فروش گسترده ایی باشد تا در مواقع نیاز، مشکل شما را در تعمیر و تامین قطعات یدکی همراه با قیمت مناسب برطرف نماید.

بهترین علف زن



نوشته شده در تاريخ سه شنبه 17 تير 1399 توسط دکتر ابزار

ویژگی های متر مهندسی آروا مدل 4622

متر مهندسی آروا مدل 4622 در گروه ابزارهای اندازه گیری شرکت آروا قرار داشته و پرکاربرد در امور خانگی،ساختمانی عمومی و صنعتی می باشد. وزن این متر 666 گرم بوده و دارای نوار 30 متری با عرض 12 میلی‌متر می باشد. جنس این نوار از استیل بوده که با روکش نایلونی پوشش دهی شده است. درجه بندی انجام شده بر روی این نوار بر اساس سانتی‌متر صورت گرفته است.
متر مهندسی 4622 آروا  مجهز به اهرم جمع کننده نوار متر با سرعت بالا بوده و که از بهترین ویژگی های این ابزار می باشد. این متر به صورت یک رو طراحی شده و این بدبن معناست که فقط در یک طرف نوار درجه بندی های انجام شده است. این محصول مجهز به قفل بوده تا در صورت عدم استفاده کاملا بسته بماند. برای این متر قابی از جنس آلومینیوم و دسته ارگونومیک با طول عمر بالا در نظر گرفته شده است.

 

متر مهندسی 30 متری آروا مدل 4622

  • دارای قفل
  • دسته ارگونومیک
  • ساخت کشور چین

متر مهندسی 30 متری 4622 | متر مهندسی 4622 آروا | متر مهندسی 30 ...



نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 22 خرداد 1399 توسط دکتر ابزار

خرید بهترین متر آروا مدل 4621

متر 50 متری آروا 4621 در گروه ابزار اندازه گیری محصولات برند آروا قرار گرفته است و ساخت کشور چین می باشد. این متر دارای بدنه ای لاستیکی بوده تا در برابر آسیب های احتمالی مقاوم باشد. همچنین تیغه آن نیز از استیل ساخته شده و دارای روکش پلیمراکریلیک می باشد. این تیغه دارای طول 50 متر و عرض 13 میلی متر می باشد. وزن این متر 996 گرم بوده و دارای ابعادی برابر با 50 *155 * 275 میلی‌متر می باشد. از دیگر ویژگی های این متر می توان به مکانیزم گیربکس با سرعت 6 برابر و اهرم جمع کنده نوار آن اشاره کرد. این متر از نوع دستی بوده و مناسب مصارف حرفه ای می باشد. این متر مطابق با استانداردCE اروپا  کالبیره شده است و در اندازه گیری بسیار دقیق عمل می کند. نوار مدرج این متر دارای درجه بندی سانتی متر بوده و به صورت یک رو طراحی شده است.
 



نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 11 تير 1399 توسط دکتر ابزار

خرید کارواش 120 بار آروا 5103

کارواش برقی 110-HP آروا 5103 دستگاهی پرکاربرد در حوزه مصارف خانگی و نیمه صنعتی می باشد. قدرت این دستگاه 1700 وات بوده و دارای موتور القایی می باشد. این دستگاه علی رغم حجم کوچک خود می تواند برای شست وشوی خودرو مورد استفاده قرار بگیرد. چرا که می تواند 7.5 لیتر آب را در هرق دقیقه با فشار حداکثری 120 بار به بیرون منتقل نماید. این دستگاه کارواش تاثیر به سزایی در مصرف بهینه آب و انرژی دارد. چراکه این ابزار برقی حجم کمی از آب را با فشار بسیار زیادی پمپاژ می کند. برای ازبین بردن چربی های سطوح می توانید از آب گرم نیز استفاده نماببد. حداکثر دمای آب گرم قابل استفاده برای این دستگاه کارواش 50 درجه سانتی گراد می باشد. همچنین می تواند از مخزن مواد شوینده این دستگاه نیز که به صورت خارجی طراحی شده کمک بگیرید. این کارواش از طریق جریان برق کار می کند و ولتاژ و فرکانس کاری آن 230 ولت و 50 هرتز می باشد.
وزن و ابعاد کارواش 5103 آروا به ترتیب 12 کیلوگرم و 29* 36 *43 سانتی متر بوده و جهت حمل و نقل آسان ، از چرخ‌های بزرگ  و دسته‌ای استفاده شده است. این دستگاه دارای شلنگ فشار قوی 5 متری بوده که از امکانات خوب این دستگاه به شمار می آید چرا که میتوان بدنون جابه جایی دستگاه، به راحتی از آن برای مکان های دورتر نیز استفاده نمود.بهره مندی از تفنگی قفل‌دار به‌همراه افزایش دهنده به‌ طول 40 سانتی‌متر، قابلیت نگه‌داری متعلقات روی دستگاه از دیگر خصوصیات این کارواش می باشد. این محصول همراه با لوازمی مانند گان، نازل گان، سرشلنگی، قطعه کوپلینگ، شلنگ 5 متری، عینک مخصوص، قطعه میانی گان، سوزن تمیزکننده نازل و مخزن مواد شوینده ارائه می شود.

آشنایی با کارواش 120 بار آروا مدل 5103

  • ساخت کشور چین
  • مجهز به موتور القایی
  • کارایی و اثربخشی بالا



نوشته شده در تاريخ دوشنبه 23 تير 1399 توسط دکتر ابزار

ابزارهای دستی و اصول ایمنی کا ربا آنها

شناخت اصول ایمنی کار با ابزارآلات سبب می شود تا از رخداد احتمالی کار با این تجهیزات جلوگیری شود.  همه افراد با نکات ایمنی کار با چنین تجهیزاتی آشنا هستند، اما چیزی که در این مقاله سعی شده به آن توجه ویژه ای شود، یادآوری این نکات است. پس با ما همراه شوید.

اصول ایمنی کار با ابزار دستی

شناخت اصول ایمنی کار با ابزار آلات دستی

  1. ابزارها را به طور دقیق بررسی کنید و سعی کنید آنهایی که معیوب هستند را جایگرین نموده و آنهایی که امکان تعمیر دارند را تعمیر نمایید.
  2. همواره لوازمی که لبه های تیزی دارند را بپوشانید تا سبب آسیب دیگر ابزارها نشوند. در ضمن لوازمی که نیاز به تیز شدن دارند نیز همواره تیز نگه دارید.
  3. می توانید نسبت به تعویض دسته های شکسته شده و ترک خورده پیچ گوشتی ها و چکش ها و لوازمی که دسته های مناسبی ندارند، اقدام کنید.
  4. ترمیم لوازم و تجهیزات که به صورت ضربه ای کار می کننند نیز حائز اهمیت می باشد. پتک،چکش و … از جمله این لوازم می باشند که بعد از مدتی استفاده، سر آنها سوراخ شده و نیاز به ترمیم پیدا می کنند.
  5. حتما پس از استفاده از لوازم مورد نیاز، آنها را تمیز کرده و در جعبه ابزارنگه داری کنید.
  6. استفاده از عینک ایمنی از ضروریات است چرا که از چشمهایتان در برابر خطرات احتمالی جولگیری خواهد کرد. پس هزگز این مورد را پشت گوش نیندازید.
  7. مورد دیگر، محیط کار است. محیط کار یا کارگاهتان را همواره تمیز و مرتب نگه دارید. از در هم ریختگی و شلختگی بپرهیزید. برای داشتن کارگاه منظم و مرتب کافی است بعد از استفاده از وسایل مورد نیازتان آن را در جای مخصوصش قرار دهید. همواره به خاطر داشته باشید که محیط کار نامنظم حادثه آفرین خواهد بود.
  8. راهکار دیگر برای رسیدگی و ایمن سازی ابزارآلات دستی، توجه به فک های فرسوده شده انبرها و لوازم لوله کشی و آچار هاست. که در هنگام کار با آنها ممکن است، دچار مشکل شوید.
  9. بهتر است از کمربند کار استفاده کنید. در این صورت می توانید به سرعت از لوازم مورد نیاز خود استفاده نمایید. اما برای استفاده از کمربند باید توجه کنید که سر لوازم موجود در آن رو به پایین باشد و کمربند را از پهلو، آویزان کنید.
  10. اعمال فشار و نیرو بیش از حد به ابزارآلات، کار اشتباهی است. چرا که ممکن است شکسته شده و سبب آسیب های جدی به شخص شود.
  11. در هنگام استفاده از لوازم تیز و برنده دقت کنید که امتداد برش به سمت شما نباشد.
  12. در حین انجام کار، از دستکش های گشاد و ضخیم استفاده نکنید چرا که سبب می شود ابزار در دست شما به درستی قرار نگیرد.


نوشته شده در تاريخ دوشنبه 12 آبان 1399 توسط دکتر ابزار
درباره وبلاگ


Blog Skin